Atelierbezoek

'ZoeteZee'ZfeerbaZaar... chocoladebeleving dicht bij zee

Welkom in de 'ZoeteZee'ZfeerbaZaar,

het open chocoladeatelier van ZoeteZee. 


Ge├»nspireerd op de allereerste kustbazaar van Westende-bad bouwen we ons atelier voortdurend uit tot een 'Zfeervol' atelier. Een 'Zfeer'lab waar we onze chocoladecreaties vorm geven. Antieke stolpen met miniatuur zeeverhalen geven als een MuZeeum richting aan het atelier dat ambacht nastreeft en creativiteit stimuleert.


Terwijl 'Les Halles Westendaises', in het gouden tijdperk           anno 1900, een zaak was met hebbedingen en luxe-artikelen,       is de 'ZoeteZeeZfeerbaZaar' vandaag een atelier waar gasten ondergedompeld worden in onze chocoladewereld dicht bij zee. 


De 'ZoeteZeeZfeerbaZaar' behaalde Zilver op de Belgium Chocolate Awards 2023 binnen de categorie 'Best Shop Design'


IMG_6187
IMG_6187
IMG_4687
IMG_4538
IMG_4658
IMG_4648

'ZoeteZee' Atelierbezoek


Zin in een lekkere kennismaking met

het chocoladeatelier? 


Kleine groepen van minimum 4 en maximum 6 personen (volwassenen) ontvangen wij graag op afspraak in de 'ZoeteZee'ZfeerbaZaar. We maken kort kennis met de boeiende evolutie van Westende-bad, de werking van het chocoladeatelier en duiken samen de kelder in waar we onze eigen vormen ontwikkelen. Als afsluiter bieden we onze gasten een drankje aan. Elke deelnemer ontvangt een 'Doosje Zee' (proeverijdoosje) met daarin een aantal unieke 'ZoeteZee'chocoladecreaties gekoppeld aan enkele chocoladeverhalen. Atelierbezoeken vinden doorgaans tijdens de schoolvakanties plaats.


Duur: 1,5 à 2 uur

Locatie: 'ZoeteZee'chocoladeatelier, Distellaan 48    

te Westende-bad (vlakbij tramhalte Westende-bad)

Kostprijs: 25 euro per per persoon inclusief 'Doosje Zee'


Zin in een bezoek aan de 'ZoeteZee'ZfeerbaZaar? Contacteer ons voor meer informatie en afspraken.


 AcaZeemie...

'ZoeteZee' komt naar je toe


Voor grotere groepen verlaten we onze vertrouwde zeeomgeving en komt 'ZoeteZee' naar jou toe.


Tijdens een AcaZeemie stellen we ons ondernemersverhaal dicht bij zee graag voor via een presentatie. Tijdens deze voorstelling staan onze specifieke keuzes voor smaak en vormgeving maar ook het verhaal van de unieke en bekroonde Chocopralines en onze  'La Westendaise' Oesters centraal. Tussendoor wordt de degustatie van het 'Doosje Zee' op het ritme van de voorstelling niet vergeten. Leer en Zinder Zinvol.


Interesse in een 'AcaZeemie'moment?

Contacteer ons voor meer informatie en afspraken.