'Golf'chocoladetablet
praliné amandelen Avola
Schaalhoorn fondantchocolade
Cuberdon
Orangettes Corsica
Veliche fondantchocolade 64%
Scheermessen
met vulling karamel en
een tikkeltje zeezout en framboos
Zeeappel
Gianduia hazelnoten
Valrhona
Chocoladeparels hazelnoten Valrhona
Schaalhoorn fondantchocolade Kidavoa 50% Valrhona originechocolade
Schaalhoorn melkchocolade Mokka
Schaalhoorn witte chocolade praliné Franse Hazelnoten Weiss
Schaalhoorn fondantchocolade
origine Manjari 64% Madagascar-framboos
Orangettes Corsica
Veliche fondantchocolade 64%
Scheermessen
met vulling karamel en
een tikkeltje zeezout en framboos
Zeeappel
Gianduia hazelnoten
Valrhona
Schaalhoorn melkchocolade
Duingin - topje violet
Chocoladeparels hazelnoten Valrhona
Schaalhoorn melkchocolade
pinda-amandelen-karamel-zeezout
Schaalhoorn witte chocolade praliné Piemonte 70/30
Zeester Kokos Malibu Rum
Zeeappels
Gianduia hazelnoten
Valrhona
Hazelnoten melkchocolade Valrhona
La Westendaise oester
Gourmet Pinda-karamel-amandelpraliné-zeezout
Scheermessen
geroosterde hazelnoten Piemonte
Scheermessen melkchocolade
appelsien
Scheermessen fondantchocolade framboos
Scheermessen witte chocolade calamansi
Hazelnoten
Piemonte 70/30
Romeinse hazelnoten-amandelen
Cashew Fleur de Sel
Sesam
Hazelnoten
Piemonte 70/30
Romeinse hazelnoten-amandelen
Cashew Fleur de Sel
Sesam
Schaalhoorn melkchocolade Duingin
Schaalhoorn fondantchocolade Mokka
Schaalhoorn witte chocolade
Piemonte hazelnoten 70/30
Schaalhoorn melkchocolade Dulcey vanillestok Madagascar
Krabbenpoot fondantchocolade
amandelspijs Provence-tiramisu
Krabbenpoot witte chocolade
citroen-pistache nootjes - pistache praliné Bronte
Krabbenpoot melkchocolade
karamel-zeezout/giandiua
Hazelnoten omhuld met chocolade
Schaalhoorn fondantchocolade Mokka
Krabbenpoot fondantchocolade
amandelspijs Provence-tiramisu
Krabbenpoot witte chocolade
citroen-pistache nootjes - pistache praliné Bronte
Schaalhoorn witte chocolade praliné Piemonte 70/30
Schaalhoorn melkchocolade Duingin
Schaalhoorn melkchocolade Dulcey vanillestok Madagascar
Chocoladetablet melkchocolade: strooisel geroosterde hazelnoten
Krabbenpoot melkchocolade
karamel-zeezout/giandiua