Volle chocoladeoesters in melk- of fondantchocolade die in stukken kunnen gebroken worden.
Naar eigen keuze en intensiteit plaats je de stukken oester in een mok en overgiet je ze met hete melk.
Even oproeren en genieten van een warme 'La Westendaise' chocolademelk.
De gebruikte melkchocolade is een kwaliteitsvolle
35% Intense chocolade van Veliche. Deze fijne Belgische melkchocolade kenmerkt een uitgesproken melkprofiel, delicate karameltoetsen en een serene cacao-afwerking. De fondantchocolade Veliche 64% Temptation is een uitgesproken donkere, bitterzoete chocolade met een evenwichtige cacaosmaak en een mild zuurtje.
De unieke bolvormige organische vorm van
'La Westendaise' maakt het ons mogelijk om de oester
te vullen in verschillende lagen die zorgen voor lekkere smaakcombinaties en -texturen.
Karamels, geleien, nootjes,... kunnen in de top van de oester. Hier bovenop vullen we de oester aan met een heerlijke ganache waarna we het geheel afsluiten met een dun laagje chocolade.
Breek de gevulde 'Westendaise' Gourmet in stukken en geniet van het unieke smaakpallet. Deze oester wordt gewikkeld in een goudfolie die zorgt voor een ideale bewaring ook na het afbreken en opeten van een eerste stukje oester.
De gevulde oesters maken ook momenten van foodsharing mogelijk. Samen genieten, delen en ontdekken!