Chocolade

Chocolade... onze grote passie...

Het ‘ZoeteZee’ateljee is een piepklein ambachtelijk chocoladeatelier waarin we onze grote passie

voor chocolade creatief beleven. Als gezin zijn we gebeten door de wondere wereld van chocolade.

We scholen ons voortdurend bij en genieten samen van en in ons kleine chocoladelabo. Onze nieuwe leefomgeving aan zee, met in het bijzonder de vele wandelingen aan het mooie Sint-Laureinsstrand in Westende, geven ons steeds opnieuw de nodige inspiratie om volop te genieten van onze passie. Als uitdaging vertalen we onze ‘Zee’verhalen en ‘Zee’beelden in (h)eerlijke en vooral pure chocoladeproducten. Hiervoor gebruiken we bewust de kwaliteitschocolades van Cacao Barry, Valrhona, Van Dender Chocolate en Weiss. Vier exclusieve toppers die volop gaan voor smaak, origine(le) chocolades en fijne praliné. Af en toe verbinden we onze chocolade op een subtiele en toegankelijke manier met verschillende soorten zeewier en de smaak van de lokale duindoornbes. In onze originepasta's combineren we originechocolades met diverse fruitsoorten tot een soort van 'choco(confi)tuur'... pure foodpairing waar we zelf van houden.

Met ons unieke project #Stil-leven@ brengen we zeeverhalen in een chocoladedoos tot bij jou thuis, een prachtig concept dat we nog meer willen vertalen richting personalisatie en relatiegeschenken.


Onze chocoladeproducten zijn beperkt en nooit volledig op voorraad, bevatten geen bewaarmiddelen en worden steeds verwerkt in 'small batches' om versheid optimaal te garanderen. Naast een klein basisassortiment zetten we onze focus voornamelijk op de jaarfeesten en werken we op vraag het hele jaar door kleine en grote (geschenk)pakketten uit op basis van onze producten hieronder. Chocoladeliefhebbers, scholen, bedrijven, horecapartners,... wij gaan elke uitdaging binnen uw en onze mogelijkheden aan. Ons aanbod, afhankelijk van de feestperiode, is terug te vinden in onze webwinkel. Neem zeker contact met ons op indien je eens wil meeproeven van onze zeeverhalen en chocoladecreaties! Vind je zo'n webwinkel complex... neem dan gewoon contact op met ons en wij zorgen voor de rest :)  


‘ZoeteZee’ ateljee… proef met ons mee!