Ons verhaal

Ons persoonlijk verhaal als

'jong aangespoelden'

Na jarenlang vakantieplezier besloten we in 2017 om iets vroeger dan voorzien een grote stap te zetten in ons gezinsleven: verhuizen naar ’t zeetje. Westende was reeds vele jaren onze tweede thuis, de kinderen waren nog net jong genoeg en ook beroepsmatig lagen er nieuwe uitdagingen.


Doen, starten met onze spannende verhuispuzzel!

We verlieten onze woning in het mooie en groene Galmaarden en organiseerden stapsgewijs een definitieve verhuis.      

Deze keer dicht bij zee op een boogscheut van het mooie 

Sint-Laureinsstrand van Westende maar ook dicht bij het prachtige Middelkerkse hinterland.Magisch

Middelkerke

Soms zijn er van die magische momenten en die willen we gerust ook delen met anderen.      

In 2019 namen we in Koksijde defintief afscheid van de Seaking. Helemaal alleen op

het mooie Sint-Laureinsstrand stonden Lily en Seppe te zwaaien naar de sierlijke Seakings tijdens hun laatste vlucht. Bij het overvliegen kregen we enkele 'knipoogjes'           

van deze indrukwekkende reddingshelikopter... één van onze mooie en magische momenten @Westende

Graag tot binnenkort...

Een jarenlange verslaving aan chocolade kreeg door onze verhuis richting West-Vlaanderen extra kansen. Een opleiding tot ambachtelijke chocoladebewerker in Brugge, het mekka van de chocolade, bood zich aan. Dirk schreef zich in september 2018 in en een jaar later startte ook Leen met deze boeiende opleiding zodat we momenteel als koppel chocolatiers onze passie voor chocolade in onze vrije tijd volop kunnen beleven en delen. Doorheen ons verhaal werden ook onze kinderen Lily en Seppe dolenthousiast en helpen ze ook volop mee in de vormgeving van onze ‘ZoeteZee’. Momenteel volgt Dirk een opleiding 'Productontwerper van kleine maakseries' in het Industrial Design Center (IDC) VIVES Kortrijk. Nog dieper gaan in de innovatieve vormgeving van onze chocolade in verbinding met de zeeomgeving is hier de grote uitdaging. Wordt vervolgd!


ZoeteZee... geniet, proef en doe je met ons mee?  


Leen, Lily, Seppe en Dirk